maandag 29 september 2008

Maandagavond 29 september 2008

Zo, 'n avond allemaal!

Reken morgenochtend maar alleen op een goedemorgen; even een lang verhaal van me afschrijven.

Bedankt allemaal voor jullie reactie vandaag, het geeft mij/ons zo'n goed gevoel dat we continu in ieders gedachten zijn. Het is verbluffend dat je ineens weer contact hebt met mensen van jaren geleden door dit hele gebeuren, natuurlijk heb je dat liever onder andere omstandigheden, maar je proeft de eerlijke betrokkenheid en de drang om juist nu weer contact te hebben (wederzijds.) Daarnaast is het ook fantastisch om te zien dat contacten die je in het dagelijks leven hebt op zakelijke/professionele basis ook een enorme menselijk fundament hebben, zo zie je maar dat de mensheid zo slecht niet is als wel eens word afgeschilderd!

Vandaag was Nick gewoon thuis, maar is ook Betty grieperig; op zo'n moment weet je het even niet meer. Gelukkig ging Nick, net als Betty en ik, vanmiddag wel even slapen op commando, dat gaf Betty een beetje rust. Ze ligt nu al weer op bed te snotteren, balen...echt balen. Maar goed, morgen gaat Nick weer bij Rune spelen, dan hebben we een tikkie onze handen vrij en kan ze eventueel wat uitzieken mocht dat nog nodig zijn.

Vanmiddag is m'n broer Joop geweest met schoonzus Rina, dat was even goed. Vanavond zijn Hans en Ron even geweest; dat was ook even gezellig. Het geeft energie, maar kost het ook, zometeen weer hopenlijk lekker slapen en morgen weer een tikkie fitter (voor ons allebei.) De medicijnen voor de gordelroos zijn op, ik ga er even van uit dat de hoeveel gif minder die ik moet slikken z'n weerslag wel zal hebben op m'n algehele conditie; een handvol van die dingen per dag kan nooit de bedoeling zijn toch ?

Sja, verder is thuis zijn best ok, maar bijzonder slecht voor je portemonnee, 't geld vliegt er uit! Koffie, koekies, eten, nog meer eten, gelukkig hoef je de medicijnen niet te betalen, de bedragen staan wel op de doosjes....: SCHOK! Bovenstaande is overigens geen hint, ik denk dat we het de rest van de tijd lekker bij koffie of thee alleen houden :-)

De 6e komt steeds dichterbij, we realiseren ons steeds meer wat er te gebeuren staat. Deze week hebben we nog wat afspraken staan, vanaf volgende week gaan we het allemaal wel zien of dat wil lukken. Uiteraard probeer ik dan ook flink door te bloggen, maar ook dat merk je vanzelf.

We moeten ook met z'n drieën het hele gebeuren vorm geven, Nick uitleggen wat het allemaal is en ga zo maar door, 't zal niet makkelijk zijn. We houden de moed er in en gaan strijdvaardig aan de slag, zoals jullie wellicht gewend zijn. En dan op 3 november, wellicht met een kale schedel, m'n verjaardag vieren ?! Ik ga ervoor!


Geen opmerkingen: