zaterdag 15 november 2008

Zaterdagavond 15 november 2008

Goeienavond allemaal!

Zo, 't was me het daggie wel weer! Vanmorgen opgehaald door Boudewijn om vanuit hun huis de intocht van Sinterklaas te gaan bekijken. De goedheiligman kwam aan op de Kattensingel en werd door de kinderen toegezongen, 't was leuk. Barend en Ingrid waren er ook met Rune en Dagmar. Nadien zijn Barend en Rune nog even meegeweest naar Boudeijn en Sandra voor een bakkie thee en hebben Rune en Nick nog even lekker lopen keten daar.

Vandaag waren Boudewijn en Sandra ook jarig, stomtoevallig zijn ze allebei de 15e jarig. We hadden deze week wat extra gekookt voor ze: een extra bak moussaka (volgens recept en niet een pakkie) en Tsaziki (met extra EXTRA knoflook.) Samen met een wijntje en nog wat meer hebben ze als het goed is de boel vanavond soldaat gemaakt en kun je beter maar niet meer in de buurt komen deze dagen :-) Wij hebben hier ongeveer hetzelfde gegeten, alleen is de extra EXTRA knoflook iets gekatalyseerd door wat meer yoghurt toe te voegen :-)

Nadat Boudewijn me thuis had gebracht heb ik direct de chemo ingenomen en ben ik gaan rusten, wonder boven wonder niet misselijk wakker geworden van die troep, als dat nou eens zo blijft! Wel flink veel vermoeider, het slaat toe, traplopen word ook zwaarder enzo. We zijn vanmiddag nog de laatste boodschappen wezen doen in het winkelcentrum, erg leuk, maar ook wel weer een aanslag op m'n leven zeg....pfew. De dagen vliegen werkelijk voorbij op deze manier, elke actie duurt vele malen langer dan je gewend was en kost bakken energie, daardoor is de indeling van je dag ook gewoon anders. Ik ben ook weer opnieuw gemillimeterd vanavond, 't was al weer aardig gegroeid (m'n haar dus...)

Als afsluiter van de dag heeft Nick z'n schoen gezet vandaag voor het eerst, de winterpeen was al aardig zwart geworden; iets te vroeg gekocht misschien ?

Nu, het is bedtijd geworden, laten we hopen op een goede nacht!

Groeten en tot morgen,

Jur

Geen opmerkingen: