donderdag 16 oktober 2008

Donderdagochtend 16 oktober 2008

Sjooo, sinds gisterenmiddag een uurtje of 2 weer lekker thuis. Afgelopen nacht redelijk rustig geslapen, geen huilende en kermende oude dame meer naast me in ieder geval. Wel een enorme spierpijn van die aanvallen zeg; dat doet wat met je lijf! Verder doen dat soort aanvallen iets met je bewustzijn, ik ervaar alles anders. Alles komt al bekend voor lijkt het, soort van Deja Vu....losse niet samenhangende onderwerpen of voorwerpen lijken ineens iets met elkaar te maken te hebben of een groter geheel te vormen, of juist al eens eerder voor te zijn gekomen....heel vreemd.; met google of op WIKI vind je er wel iets over terug zie ik al:

http://nl.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

Ik lig nu verplicht in bed te bloggen; Betty is Nick naar de creche aan het brengen en zodra ik weer een aanval zou krijgen, zou ik op bed liggen en enkel de laptop op de grond stuiteren en niet ik.... . De medicatie tegen de epileptische aanvallen is met 50% opgeschroefd, ik hoop dat we het daarmee buiten de deur houden...die rare aanvallen komen dus echt, zoals we gemerkt hebben, uit het niets opzetten: we zaten vakantiefilmpjes te kijken van Griekenland met Nick in de hoofdrol :s Vandaag maar weer hopen op een normale dag zonder dit soort gekke dingen; het maakt het allemaal wel wat onzekerder op de één of andere manier helaas :-( We hebben inmiddels ook een datum én tijd voor de Daniël den Hoed: maandag de 20e daar om 10:45 voor de intake met de radiotherapeut/oncoloog: oftewel twee specialisten in één, dat was in het HAGA wel anders, hopen dat we nu ECHT snel aan de bak gaan!

Inmiddels zijn er al de nodige aanmeldingen binnen voor de walk4brains en heb ik via het forum van adadepot http://www.adadepot.com/forum/ waar ik de administrator van ben de nodige giften binnen gekregen (circa 150$) voor de stichting http://www.stophersentumoren.nl/, dat is natuurlijk te gek!Ik wil herhaaldelijk oproepen mee te lopen op 1 november óf het initiatief van mijn schoonouders te steunen, hier wat links:http://stophersentumoren.nl/nl/nieuws/walk4brains/a.vander.toorn apestaartje scarlet.nlFijne dag toegewenst!

Verder heb ik veel stickers, folders en visitekaartjes binnen van de Stichting Stophersentumoren.nl, je ziet me wel voorbijkomen :-)

Tot snel!

Jur

4 opmerkingen:

Unknown zei

heee jur, ik ben heel heel blij weer iets van je te lezen. Doe vandaag lekker rustig aan, het weer is toch bagger.. ben al 2x zeiknat geregend(bleh)

doei mo

arco zei

Jonghie,

geniet van het thuis zijn!

"k ga je snel zien!
Take Care!

Erik van Elven zei

Goed dat je weer thuis bent. Toch weer schrikken als je zo'n aanval krijgt.

Groetjes,
Erik en Marleen

Carla Yvonne Noomen zei

Ha die Jurrie, het ging toch net even iets minder dan ik in mijn vorige reactie veronderstelde! Blijkbaar heb je een prima gestel (intussen ook dankzij de vis natuurlijk)want je bent al weer thuis. Bloggen in bed lijkt me trouwens een vreemde sport....
Wij hadden een kdv-dag op de Raam. Ging ons nog redelijk af. Ik heb me nog nuttig gemaakt met het zagen en hakken van aanmaakhoutjes, samen met Rune. Die komt graag in het werkplaatsje maar houd het toch niet zo lang vol als ik. We hopen de komende tijd weer veel van je te horen want het is anders maar een kale boel.

Aad