vrijdag 24 oktober 2008

Vrijdagmiddag 24 oktober 2008

Zo, middag allemaal, we zijn weer thuis! Zojuist m'n broer Bert en Betty getrakteerd op....raad het eens.....vis; het is het allerminste wat ik kon doen. Lekker aan de broodjes bij Visgilde v.d. Toorn in Bodegraven. Lekker hoor, Bert aan de broodje haring en makreel, Betty aan de broodje kibbeling en ik ook aan (2) broodjes kibbeling en hollandse garnalen, ik kan er weer een half uurtje tegen :-)

Wat hebben we nou eigenlijk gedaan in DDH ? Nou, ik heb onder andere een gesprek gehad met de behandelend oncoloog, neuro-oncoloog (hoe heet het precies) Dr. Taal over de medicatie, de behandeling en het verdere verloop. Een paar basale oefeningetjes gedaan (of ik niet zomaar omval, niet duizelig ben of iets dergelijks) Het viel Bert en mij gelijk op dat de beste man direct ging schrijven, niets (digitaals) bleek te hebben van het HAGA en alles weer een soort van "nieuw" bleek te zijn. Het is ook zeer boeiend om te zien dat anno 2008 het OPGESCHREVEN word en niet ingetikt....duhhh ? Dikke vette dossiers zagen we liggen, helemaal gek joh! Het contact was op zich ok, maar hij sprak wel heel zachtjes (moet je net mij hebben), waarop ik aangaf niet zo heel goed te horen en eigenlijk eerder de maand een operatie gehad had moeten hebben aan m'n oor....en ja hoor; hij gaat bijna zitten schreeuwen ! Enfin, na een kleine correctie begrepen we elkaar prima, heb ik het recept voor de chemische fabriek meegekregen en van deze man ook weer gehoord dat gezien mijn leeftijd, het soort medicatie het qua bijwerkingen waarschijnlijk best wel mee kan gaan vallen; daar waren ze in het HAGA iets anders over qua berichtgeving: we wachten het af. De bijsluiter liegt er in ieder geval niet om; we kunnen niets anders dan hopen en bidden dat het allemaal meevalt...toch ?

Nu in bed, even bloggen en rusten; 5 november is de start van de santekraam...nu ECHT! Vóór die tijd heb ik dus nog even een korte tijd om een beetje te rotzooien zoals het nu gaat, als het goed is ben ik 3 november ook nog jarig (ik word dan 36), verder zien we het allemaal wel. Ik hou bezoekjes erg beperk, de dagen vliegen momenteel voorbij zonder en ik zoek m'n activiteiten vrij zorgvuldig uit; sorry.

Nu dan, ik hou het voor nu even voor gezien, wellicht vanavond nog een kleine aanvulling!

Jur

1 opmerking:

Carla Yvonne Noomen zei

hoi Jurrie,
Die papierwinkel verbaast mij ook wel in dit digitale tijdperk, met een laptop moet het toch ook wel kunnen, lijkt mij.
dan zou de communicatie tussen de specialisten in diverse zieken huizen toch ook wat soepeler verlopen, maar er zal wel geen geld voor zijn!!
Wat betreft de bijwerkingen van de medicijnen hoop ik dat ze gelijk hebben en dat het meevalt.
Verder heb ik net als Aad steeds meer moeite met alles nu het dichter bijkomt.
Hoop dat jullie het volhouden.
5 november het duurt gek genoeg nog bijna 2 weken, dat lijkt toch nog lang.
Fijn dat je je blog zo bijhoudt, zo zie je dat de mensen op de achtergrond ook aan je denken, en wij blijven op de hoogte.

liefs voor Betty en jou,

Carla