zaterdag 4 oktober 2008

Zaterdagavond 4 oktober 2008

Goedenavond allemaal, zo net voor het slapen gaan nog even de laatste blog.

Het was weer een drukke dag, wel erg leuk. Eindelijk kwam Philippe uit Hoegaarden dan, uurtje later door de files die zo her en der er stonden. 't Was erg gezellig, nog even hier gelunched en een zooitje apparatuur en papierwerk meegegeven :-) Elke keer weer is het vreemd om over de situatie te spreken; er zit iemand tegenover je die aanhoort (soms voor de eerste keer) dat je op het randje hebt gelegen en dat je toch weer wakker geworden bent, om een bak koffie hebt gevraagd en vervolgens tot nu al weer een maand "extra" geleefd heeft; een onvoorstelbaar wonder!
Enfin, hij heeft zo ongeveer 5 of 6 uur in de auto getrotseerd voor een paar uurtjes bezoek, maar het was het dubbel en dwars waard.

Daarna heb ik even kort een rust genomen en is schoonzus Rina langsgeweest en m'n moeder met stiefvader Nico en de kersverse opa Aike! Even gezellig zitten praten om niet lang daarna naar de verjaardag van van John te gaan (ome Johm voor Nick) Gezellige boel daar wat altijd gepaard gaat met ETEN! Lekker Chinees gegeten, gepraat met veel mensen en er even een paar uurtjes uit. Nu weer thuis, Nick snel naar bed en zometeen wij ook, morgen is het LEEG in huis, geen bezoek, geen visite, opladen voor maandag!

Ik heb overigens de nummers opnieuw neergezet van mij en Robin:

http://www.12x.nl/muziek/robin%20-%20song%20for%20j.mp3

http://www.12x.nl/muziek/heaven.mp3

Jur

Geen opmerkingen: