donderdag 4 december 2008

Donderdagochtend 4 december 2008

Goedemorgen allemaal!

Dagje afwezig geweest, beetje grieperig enzo en druk met de zoveelste Daniel-dingus! Ik ben samen met Michiel naar de Daniel geweest, bloedprikken, bestraling én gesprek met de assisent van de oncoloog. 't Was allemaal weer goed, bloed goed...de witte weer wat beter ondanks de aanwezige griep/verkoudheid zeg maar. Het taxi verhaal was weer een lekkere boel, terug reedt onze vriend die zegt overal zo naar toe te rijden, maar dat niet doet en kan....fijne kerel :s

Enfin, eenmaal thuis heeft Michiel me op m'n werk afgezet, alwaar ik met Herman en Edwin ben afgereisd naar Reeuwijk om een lunch te hebben, dat was met een flinke vertraging weer zeer ok: we zijn weer bij :-) Eenmaal thuis alleen nog gerust en tegen het einde van de dag de door de m'n moeder met zorg bereidde erwtensoep gegeten: mmmm....lekker.

's Avonds had ik een afspraak in de oefenruimte met Michiel, Matthijs, Chris, Arco, Axel en Sabine om de restanten van de apparatuur weg te halen en naar de studio te brengen, alsmede een laatste bakkie koffie te drinken, wat te filmen en een soort definitief afscheid te nemen van die ruimte en de vele jaren die we daar hebben doorgebracht, dat was wel even emotioneel zeg maar, erg leuk. Beelden volgen nog!

Nu, na eindelijk een redelijk fatsoenlijke nacht slapen weer een nieuwe dag, de grieperigheid zit er nog, maar die neemt vast nog wel af in de loop van de dag. Vandaag is de middag bestraling, dus de ochtend 't één en ander in huis. Zowieso belt de neuroloog over de uitslag van de EEG, ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Jur

2 opmerkingen:

Unknown zei

Fijne (koude) dag! Ik ga aan een bakkie!

doei Mo

arco zei

Jonghie,

'T was goed en tergelijkertijd ook niet goed daar zo te staan gister,...

Geniet nog ff van die "ouwe meuk" (om maar met jou woorden te spreken;-)

'k ga duimen op een goeie uitslag!

Have a nice day!

Arco.