dinsdag 13 januari 2009

Dinsdag 13 januari 2009 (we gaan weer van start)

Zo, zucht.....puf steun...(dat is zo'n beetje de manier waarop de arts tegen ons sprak, alsof het 'm allemaal erg veel moeite kostte) De bloedwaarden zijn voldoende om van start te gaan, de tumor is niet gegroeid en het vocht eromheen is verminderd: allemaal goed nieuws. De allergie/uitslag is vermoedelijk een reactie op één van de vele soorten medicijnen die ik slik; rara welke.....in ieder geval heb ik nu....medicijnen tegen de allergie/uitslag, kijken of dat er voor zorgt dat het verdwijnt. In ieder geval zijn er nog wat kleine restanten gordelroos, maar verwaarloosbaar schijnbaar.

De nieuwe chemokuur is in bestelling bij de apotheek (dubbele dosis), dus morgen gaan we van start, ben erg benieuwd. 5 dagen slikken, 3 weken rust en dat houden we een tijdje vol. Tussendoor ook geregeld bloedprikken of alles nog goed gaat en zo af en toe bellen of gebeld worden door een arts van de Daniel of er naar toe.

Dit was het voor vandaag!

Jur

4 opmerkingen:

Willy zei

Morning!

Nou, dat is toch positief nieuws?!Daarmee kan je weer met goede moed van start gaan met een nieuwe sessie. Veel sterkte en houd je taai enne hopenlijk wordt die ellendige allergie goed onderdrukt...

Laterrrrrr,
Willy.

Unknown zei

he hoi,

positief! jippie. Hopelijk ben je snel van de allegie af.. dat kun je er niet bij gebruiken.. Sterkte met de komende sessies! Houd vol!

Doei,
Mo

Davy zei

Zo, de eerste dag zit er alweer bijna op! Veel succes en sterkte met de rest van de kuur!!!

Nico faaij zei

Hoi Jur,
Wat fijn om het goede nieuws te lezen! Heel veel sterkte met de nieuwe ronde!
Groeten,
Nico