dinsdag 23 september 2008

Dinsdagmorgen 23 september 2008

Goedemorgen allemaal! Weer lekker geslapen vannacht, iets onrustiger omdat ik met de pijnstilling van de gordelroos ben gestopt op advies van dokter Betty, beter ook..... al die troep. Verder gaat het best, ik heb niet naar buiten gekeken nog, maar ik hoorde iets over regen vandaag, dus we wachten het maar af. Het word en betrekkelijk rustige dag, in het begin van de middag komt m'n goede vriend Phillipe uit Hoegaarden over (even bijna 3 uur rijden) om even bij te praten, doorgaans ga ik daar een aantal keer in een jaar heen om een zooi apparatuur naar binnen te smijten, te praten over apparatuur en veel kolen op het Vlaams Blok vuur te gooien. Nick gaat lekker spelen bij Rune (success Ingrid met die twee!) en Betty kan dan ook haars weegs een beetje in huis.

Vandaag is verder de overlegdag van de neurochirurg van het HAGA/GAZA en zijn (landelijke) collega's over het behandelplan wat hij voor ogen heeft, daar worden we morgen over bericht of dat het 'm gaat worden, afwachten dus even.

Word vervolgd.

Jur


vergeet deze niet:

http://stophersentumoren.nl/3M/

6e plaats moet naar 1e plaats, als je meerdere e-mail adressen hebt, kun je meerdere keren stemmen!

5 opmerkingen:

Rik Bikker zei

Heb een fijne dag vandaag!

De reacties zullen wel wat minder worden, zo na de eerste schok.
Ik schrijf ook wat minder, maar lees elke dag nog mee.
Je hent een prettige stijl van schrijven. Jur!

groet, Rik

Carla Yvonne Noomen zei

Hallo Jurrie, ik had vanmorgen al een reactie geschreven die blijkbaar op het internet de weg is kwijt geraakt. Het was een korte schets van ons verblijf aan de Kaag waar we nu vrijwel alleen zijn overgebleven na een prettig weekeinde met een serie zeilsloepen (omgebouwde reddingsboten zoals onze Bruintje Beer)en bijbehorende drankconsumptie. Waar sommige lui het laten is mij een raadsel. Gezond leven is natuurlijk ook niet alles...
We hopen dat die specialisten met een adequaat behandelingsplan op de proppen komen waar je nog jaren mee vooruit kunt. Dat zou wel heel mooi zijn. We zullen maar weer eens een digitaal kaarsje in de Sint Jan te den Bosch voor je opsteken!
liefs aad en carla

Tijmen van Galen AV zei

Ik hoop op een goed behandelplan!
Voor mij ben je een statue of pride.
Veel sterkte,
Tijmen

Judith zei

Hoi Jurrie,

Ook hier hoort het inmiddels bij de dagelijks activiteiten hoor; het lezen van jouw blog!
Ik ben niet zo uitgebreid van stof, maar leef niet minder met jullie mee!
Ik sluit me verder even bij mijn vader aan, wat betreft het behandelplan! We blijven hoop houden!

Judith,Alex, Casper en Fabiën

Mark / Lara zei

Hoi Jurrie,

Het wordt onderhand eens tijd dat we niet meer via de mail reageren, maar ook via je blog. Net aangemeld, dus nu moet het werken. Wat anderen ook schrijven: ook wij lezen & leven dagelijks met jullie mee. Je schrijft prettig en eerlijk!
We wensen iedereen, met name nu die specialisten, veel wijsheid en kracht toe voor het beste behandelplan voor jou.

Groetjes, Mark & Lara