vrijdag 26 september 2008

Vrijdagmiddag 26 september 2008

Hallo allemaal! Het is vandaag echt een topdag, ik voel me best goed en energiek en mán....wat een fantastische zon! Deze dag begon met een bezoek van onze vrienden Gerard e Jaqcueline (poooe, altijd moeite met schrijven, sorry....) Was erg gezellig! Gerard heeft de helft van m'n Ouzo import meegekregen, die lust daar wel een doppie van en het lijkt me goed dat er in het Moordrechtse zo af en toe getoast word op de goede afloop: geniet ervan man!

Daarna heb ik een poging gewaagd vragen te stellen aan het adres van de behandelend arts of iemand anders van het Lange Jan ziekenhuis.....mmm, auw....nou meneer, de arts zit waarschijnlijk op dit moment in het HAGA,probeert u het daar maar even. Prima, gaan we doen. Ik krijg daar iemand van het secretariaat die klinkt als: "heb je weer zo'n lastpak" die me eigenlijk aan niemand kan doorverbinden. Ik zeg tegen de dame in kwestie: "ik heb een hersentumor en heb van de neurochirurg te horen gekregen dat wanneer ik vragen heb, ik kan bellen." Nou meneer, hij is er niet, ik kan wel kijken of u misschien eerder dan 6 oktober terecht kan...lange stilte volgt met een diepe zucht op het einde: nou nee hoor, kan echt niet. Dus ik vraag nog een keer: "is er één iemand die doorgaans in zo'n team specialisten zit óf een telefoonnummer wat ik kan bellen met een paar vragen waar ik duidelijkheid over wil ?" Ze weet het niet. Ik sluit het gesprek maar af, vrij pissig kan ik je wel zeggen. Ik heb wat adressen en nummers van patientenorganisaties die de strijd aan gaan tegen dit soort wantoestanden, daar ga ik zodadelijk naar bellen, met een beetje geluk kunnen zij antwoord geven op een paar simpele primaire vragen die ik heb! Aanstaande woensdag heb ik wel een kort gesprek met de neurochirurg van het GHZ hier in Gouda, die door iedereen op handen word gedragen binnen de familie, dus dat bied in ieder geval perspectieven!

Kort daarna zijn we naar Bodegraven gereden en hebben we heerlijk kibbelingen gegeten bij Teun en Ans in de viswinkel, dat smaakte naar meer :-) Uiteraard hebben we ook het avondeten direct ingeladen, dus vanavond is het verantwoord eten! Goed om daar iedereen ook weer even te zien en voor hen vast ook wel raar, ik kan me voorstellen dat je mij niet zomaar verwacht ergens te zien lopen, toch is het zo :-) Welliswaar met een wat dikker hoofd van de troep, maar ben nog een normaal functionerend wezen die alles doet, maar niet zo lang kan staan zonder zich vast te houden ;-)

Ik zie uit naar het zien van iedereen die ik weer ga zien, ik hou afspraken nog een beetje op een laag pitje, voel je a.u.b. niet gepasseerd als het even op zich laat wachten. Vanavond komt m'n broer Bert heel even, ook om mekaar even te zien, hij is in deze periode m'n buddy wat ik erg prettig vind! Daarna wil ik even in de studio zitten en een bakkie doen.

Als je nu al naar huis kunt en in de zon kan gaan zitten: doe het, het is fenomenaal!

De hartelijke groeten van Jur en sorry voor de klaagzang, ik hoop echt op betere tijden!

klikkerdeklik: http://www.geefsamen.nl/NicoFaaij

3 opmerkingen:

Barend zei

Dus geen friet op vrijdag? Je kon altijd nog visfrietjes meenemen (of pisprietjes zoals Rune die noemt...) - maar die vind ik zelf ook niet zo'n succes.

Wat ongelofelijk weer dat die mensen aan de telefoon reageren alsof je een klacht probeert in te dienen over een bedorven pak melk. Callcenter mentaliteit.

Anyway, ik ga zometeen je advies maar opvolgen. Direct de kids uit het dagverblijf halen en even door de zon wandelen. Tot vanavond in de studio! Ik heb vanmiddag nog wat zitten schaven aan de mix van "Kleuren", maar het is behelpen zonder jou erbij.

Barend

arco zei

Jonghie,

je heb geen idee hoe kwaad ik hierom kan worden, je schiet er niets mee op maar,....

Ik ben weer ff offline dit weekeind
Ik hoop je snel weer te zien!

Take care!

Arco.

Carla Yvonne Noomen zei

hoi jurrie, hier op de Braassem ook plenty zon en prettige wind. We hebben vanmorgen onze zeilsloep uit de haven gehaald, het "moederschip" ligt op vijf minuten roeien van het haventje, en er meteen een rondje zeilen aan vastgeplakt. Wij vinden de Braassem al jaren een rustgevende plas en dat heeft ie vandaag weer ruimschoots (je weet wel, een zeilterm) waargemaakt. Ik begin intussen nieuwsgierig te worden naar dat dikke hoofd van je. Kun je op dit soort blogs geen foto's plaatsen?? Over het medisch circuit: het is dramatisch! Wat zullen we er aan doen??? Iets drastisch maar ik heb geen idee wat. Ik begrijp dat sommigen hun kaarten op marktwerking zetten, waarin de klant wellicht koning is. Dat laatste zou mooi zijn, zeker in jouw geval.

Aad