dinsdag 21 oktober 2008

Dinsdagavond 21 oktober 2008

Goedenavond allemaal!

Veul te laat, maar toch nog even een korte bloggg... Deze dag was anders...raar, kweenie waarom, maar vandaag voelde ik me zowieso wat prettiger dan de dagen hiervoor (wat fitter) en leek het bijna een soort verveeldag te worden of zo; terwijl we ons best hebben vermaakt. Nick is lekker naar de creche geweest en vanmorgen zijn we naar de huisarts geweest die altijd ruim de tijd neemt. We hebben gesproken over de aanvallen van de afgelopen week, maar ook over zaken die horen bij het leven zoals het er nu voor staat: vul het zelf maar in....punt. Het is prettig als je daar goed over kunt praten, want de huisarts is meestal degene die tot het allerlaatste blijft begeleiden.
Daarna zijn we naar huis gereden, even een bakkie gedaan en vervolgens naar Officecentre voor wat spulletjes en door naar het winkelcentrum voor nog wat meer rommel, onderweg die onwijs mooie nieuwe Suberb nog zien rijden; gave bak man! In het winkelcentrum een broodje gegeten.

Na het bezoekje winkelcentrum huiswaarts en even gerust. Rond drieën kwam Corine om op mij te passen, zodat Betty even naar de bieb kon, de stad in enzovoort enzovoort om vervolgens met Nick thuis te komen. Ze konden direct aanschuiven, want Corine had het eten al klaar :-)

Nadien heb ik weer even gerust (een paar keer op een dag is nog wel even nodig) en kwam rond half acht Sanne de kapster. Iedereen is weer geknipt en ik ook, shock! Ik ben gemillimeterd op standje 1, da's erg kort! Zie ook de foto :-)

Morgen is een heftige dag, weer naar Rotterdam voor 3 dingen! Allereerst een intake met de oncoloog, daarna word het masker gemaakt en ergens in de loop van de middag een CT scan. Voor de verandering gaat schoonzus Cobie mee ter ondersteuning en gezelschap van Betty; het zal wel een zware dag worden, maar goed wel fijn dat er direct actie word ondernomen!

Welterusten en tot morgen allemaal!

Jur

2 opmerkingen:

arco zei

Jonghie,

Eindelijk een Satriani kapsel;-)

Ziet er best goed uit zo!

(voel je het met spelen?)

Groeten,

Arco.

sandradegraaf zei

Hey Jur,
Lekker strak kapsel,join the club.

groet,

Boudewijn