maandag 1 december 2008

1 december 2008

Én hop, het is al weer 1 december, weer een nieuwe maand en we stevenen af op 31 december 2008! Net half zeven verplicht aan het ontbijt, om vanaf 7 niet meer te mogen eten. Barend gaat straks mee en was erg blij zo vroeg zich te mogen melden, Aad ook begreep ik op z'n verjaardag: gefeliciteerd, ik hoop dat je de 100 of meer haalt op deze manier :-)

Morgen moeten we nog extreem vroeger op en weg, dusse....

Nah, fijne dag allemaal en tot latern!

Jur

4 opmerkingen:

Unknown zei

goedemorgen, maak er maar weer een fijne dag van.
mo

Carla Yvonne Noomen zei

Ha Jurrie,

We zijn weer terug aan boord van oppassen op Rune en Dagmar. Allebei een beetje gaar, vage griep- verschijnselen.
Ingrid is ook ziek.
We hoeven er voorlopig niet meer uit gelukkig.
Zo vroeg op lijkt me voor jou niet erg prettig, voor ons komt het maar sporadisch voor (gelukkig) en dan dat verkeer in, lijkt me niks!
Maar je hebt niet veel keus, voorlopig nog even doorbijten.
Hoop wel dat het betere slapen toch gaat doorzetten. Dat geeft stukken meer rust.
Je kan proberen onder de kachel te gaan liggen onze kat kan dat aanbevelen, slaapt heerlijk.

Hoop je binnenkort weer eens tegen te komen bij Barend en Ingrid.

liefs Carla

Carla Yvonne Noomen zei

Hoi Jurrie, bedankt voor de felicitaties. Ik lijk wel op weg naar de 100 maar het is nog een lange weg en soms zie ik er ook wel tegen op. Moeilijk voor te stellen in jouw positie. Maar ik ga het wel proberen want ik ben ook wel heel benieuwd wat er van de Nick's Runes, Dagmars, Caspers, Fabiens e.a. terecht komt. En misschien kan ik nog iets voor ze betekenen. Dat zou ook mooi zijn.
Voorlopig ben ik beland bij de 66ste mijlpaal. Vieren sla ik even over, niet ongebruikelijk. Ik laat me straks even ophalen door mijn squashmaat (een er van) en ga even vergetelheid zoeken op de squashbaan. Houd je taai.

Aad

Peerke zei

Eeuh, dit lijkt allemaal wel even te toevallig na wat googlen op "rockband gouda" omdat ik op zoek ben als bassist naar een andere band.



Jurrie, even voor de zekerheid: hebben wij samen op de driestar gezeten (Brugklas)? Woonde je Onder de Boompjes en nu in Bloemendaal? Zijn wij dan dus achterneven (match op familienaam De Leede....)? We wonen dus al ik weet niet hoeveel jaar bij elkaar in de buurt in Gouda, zonder van elkaars muzikale leven in dezelfde progrock/sympho-scene te weten?? Ik stond met m'n oren te klapperen dat jij achter Aeolus zit!! Serieus goede muziek!! Nou, ik speel basgitaar in een hobbybandje: Lords of the Backstage, een Marillion Tribute band....ken je nagaan... :-)



Maar, damn, wat een vreselijke situatie voor je.



Nou, hoop wat van je te horen.



gr, Peter (Hans) Boer



peter.boer@p-b-consultancy.nl

www.lordsofthebackstage.nl