zondag 8 februari 2009

Zondag 8 februari 2009

Zo, laten we eens bij gisteren beginnen. Gisteren was Kees jarig, de broer van Betty. Ik ken Kees ook al vanaf de lagere school, we zijn erg lang bevriend geweest door de jaren heen, ik was bij de familie een soort van kind aan huis zo ongeveer, nog ruim vóór enige echtelijke verbintenis met wie dan ook, ik werd dus al getolereerd :-) Anyways, Kees en Willy hebben besloten vanwege de bedrijfsactiviteiten (tijdelijk) te verhuizen naar Zeewolde, dat ligt ergens tussen Gouda en Malmø in (klein uurtje en kwartier hiervandaan), uiteindelijk word Zeewolde Nijkerk. Het was de moeite van rit waard, erg gezellig, beetje oude anekdotes ophalen van vroegáh. De voorspelling was dat het rond die tijd (uurtje of 5) niet zo heel druk zou zijn met de visite, maar dat viel iets tegen, desalniettemin was het toch wel erg leuk.

Aangezien Nick niet echt veel snoepte en at zag het er niet echt best uit en inderdaad......de nacht zonder slaap die we kennen van de afgelopen weken, werd afgelopen nacht anders: de doorgaans "wakker lig periodes" werden nu "nuttig" besteed door zorg aan Nick en aan elkaar, da's weer eens wat anders. Wat had ie een koorts af en toe, heel vervelend allemaal.

Nog vervelender is het dat we niet bij de speciale schoolkerkdienst konden zijn waar wij en Nick ons in het bijzonder de afgelopen weken op hadden verheugd. Hij had ladingen liedjes geleerd en was er helemaal klaar voor.....erg balen. Dus vandaag een dagje ziekenboeg :-(

Hopen dat hij morgen weer lekker fris is en naar school kan, op het moment ziet het er al weer wat beter uit gelukkig.

Jur

1 opmerking:

Willy zei

Hee Jurrie en Betty en Nick!

Hm..minder leuk dus, zo'n zondag. Jammer dat de plannen die jullie hadden niet door kon gaan. Ik hoop dat je het zaterdagmiddag allemaal nog wel een beetje kon handlen. Pffft wat een drukte he! Sorry hoor, ik wist het ook niet, alleen van jullie en van Marloes. Naja, het was as usual een ongeorganiseerde bende. haha! Op een gegeven moment leek het een soort van leger-des-heils-huis; de één zat te haken, de ander achter de laptap, weer een ander achter een kop soep met een broodje, verder zat er eentje met een pijpje bier en dan ook nog eens eentje met een bak koffie en taart... Jan Steen zn huishouwe was er niets bij vergeleken en dan nog maar te zwijgen over de supergrote 'piep'-zooi waar wij aan het einde van de avond in achtergelaten werden...
Ach, Kees kan weer terugzien op een leuk verjaardagsfeestje en daar deden we het voor. Niettan?

Hoest nu met Nick, kon hij gisteren al weer naar school? Is Dikki Dik zn binnenkant schoongebleven onderweg? Vond het zo zielig, voor Nick bedoel ik hoor, niet zo zeer voor Dikki Dik ;-)!

Lerato begon zondag te niezen en te niezen, niet normaal gewoon. Gisteren kwam daar enorme hoestbuien bij en de nodige verhoging. Wonder boven wonder zijn daar vandaag alleen nog de snotterbellen van over en is ze weer aardig opgeknapt.

Hoe vaak ga jij begeleid wandelen? Is dat wekelijks (in weer en wind)? Super dat je dat doet! Want ik zat dat van 't weekend nog te bedenken dat je energie en conditie niet alleen afneemt door jouw ziek-zijn, maar zéker ook door al het extra gewicht wat je nu mee moet dragen. Ik merkte dat de laatste tijd al met een paar kilootjes, laat staan met iets meer dan een paar kilootjes.
Maar eh, wat mij betreft mag je best wel eens genieten van zo'n salmiakknots of lollie ofzo hoor;-).

Wij vonden het in ieder geval fantastisch dat je je hebt gewaagd aan de eindeloze rit richting Malmo. haha! Het is een takke-eind, maar inmiddels ben ik het wel gewend en houden we er rekening mee (niet altijd handig). Voor nederlandse begrippen lijkt het een wereldreis en een bijna-onoverbrugbare afstand, maar in de rest van de wereld zijn deze afstanden peanuts.

Ik hoop dat het je wel gaat de komende tijd en dat je heerlijk kunt genieten van de goede dingen in het leven. Er zit trouwens weer wat leuks aan te komen he (heb begrepen van Teun dat jullie erover geïnformeerd zijn). Gaan we weer wat leuks van maken!

btw: geweldig toch, als je niet altijd wat te melden hebt. geen bericht = goed bericht, zullen we het maar op houden!!

Lieve groet vanuit Zeewolde,
Willy.