zondag 19 april 2009

Cabriotour

Goedenavond allemaal!

We hebben gisteren meegedaan aan de cabriotour in Balk georganiseerd door Roel Hoogeveen. De tour was naar ik weet al een jaarlijks terugkomende tour, echter ditkeer wilde Roel de opbrengst naar de Stichting Stop hersentumoren laten gaan.

Ik had een tijdje terug doorgegeven aan de managing partner van Berk: Hans Koning dat deze tour er aan zat te komen en gevraagd of hij wellicht nog mensen wist voor de tour. Als antwoord daarop kreeg ik dat er een cabrio geregeld zou worden bij de lease maatschappij, dat werd dus een VW EOS; hele stoere bak zeg! Ik had ook schoonzus en zwager Coby en John gevraagd mee te rijden met hun cabrio, maar we zijn alleen met de EOS gegaan, wel zo gezellig toch ? Gisteren pas hoorden wij het nieuws dat Roel Hoogeveen eerder de week was overleden (aan een hersentumor), wat de tour nog specialer maakte dan ie al was. Er waren overigens 100 cabrios geteld en een cabriobus (zo'n oudewetse gele) waar 40 mensen in zaten, onder andere de dochters van Roel en veel vrienden en vriendinnen van die meiden.

De tour was erg leuk, prachtige omgeving daar en heel mooi zonnig weer :-) Klik ook hier even:

http://www.stophersentumoren.nl/nl/nieuws/Cabriotocht09/

Dit zijn wij:



En dit is een complete collectie met foto's van de dag.

't Was al met al erg gezellig en leuk daar!

Jur

1 opmerking:

Nico faaij zei

Hoi Jur,

De tour was dus voor de aller eerste keer georganiseerd door Roel en Corry Hoogeveen, omdat Roel een hersentumor heeft en zij zo dus een steentje willen bijdragen aan hersentumorenonderzoek. Het is een steen geworden van ruim 6000 euro!!!

Helaas is Roel 1 week voor de cabriotcht overleden en 2 dagen ervoor begraven. Maar hij had van te voren gezegd dat de tocht beslist door moest gaan!

Groeten,
Klaske