dinsdag 12 mei 2009

Krrrrrrraaaaaaaassssss!!!

Hallo allemaal,

Er is momenteel niet veel te melden dan dat het best ok gaat, die medicatie waar je zo'n enorme lekkere trek van krijgt en inderdaad ook dik van word is flink opgevoerd (we hadden 't net afgebouwd) maar gaat waarschijnlijk wel helpen tegen de duizelingen, dat gaat al best aardig. We gaan het donderdag weer afbouwen ook.

Iets anders..... wekenlang word er hier aan de straten gewerkt, rondom word de boel met minstens 40cm opgehoogd. Met het opbreken van de straten was het regelmatig je wagen maar ergens neerzetten, doorgaans kunnen we 'm direct voor ons huis kwijt. Dat is al die tijd goed gegaan, tot vanmorgen (over een weekje is ons eigen straatje pas klaar) er zitten twee enorme krassen in mijn auto, dat kost weer een hoop gedoe, geld noem maar op.....en geen briefje natuurlijk. erg jammer :-(

Allemaal wederom bedankt voor alle aandacht, kaarten, telefoontjes en e-mail.

Jur

1 opmerking:

Unknown zei

he jur, fijn je weer te lezen.. baaaaalllllen van je auto.. Is inderdaad weer zo'n gedoe. Alphons belde mij eergisteren op met "je moet niet schrikken hoor"... Had ie een aanrijding gehad op de A4. Al stond nog op tijd stil toen de boel ging remmen.. diegene achter hem met een dawoeee matiz..niet. vol erboven op. Tja waar ben je dan met je Mariz.tegen een VW touran met trekhaak. Flinke deuk in de ziggo auto, maar alphons had gelukkig niets! Doe lekker rustig aan en geniet van het zonnetje, (krijg straks 5 meiden op verjaarsvisite voor marissa.. k3/megamindy feestje.. mij benieuwen..)
doei Mo