zaterdag 2 mei 2009

Weer thuis na een weekje vakantie

Hallo allemaal, we waren wel toe aan een weekje rust na alle visite's, dokterbezoeken en spanningen. Dus zo gezegd, zo gedaan: Landal in Hapert, erg leuk....zeker voor Nick, veel spelen en tegenwoordig leuk opgezette animaties (waarom heet dat animatie?) voor de kids. In Griekenland was dat Ko en Kiki, hier was het Puk en Pelle.(tik maar eens in bij Google) We willen graag de mensen van Polaris, Cuisine en Visgilde bedanken voor de enorme bos bloemen die op de tafel stond; hij is mee naar huis gegaan om z'n taak hier te volbrengen!

Na het nieuws van vorige week ga je met wat ballast op weg, ik wilde de week weg ook niet gebruiken me te verdiepen in de documenten over de "proef", dat komt na dit weekend wel. Ze verwachten in de Daniel den Hoed rond de 5e een antwoord van me.

Verder ook allen bedankt voor het medeleven hier in de reacties, in gedachten en gebeden én via de kaarten, mail en brieven. Fijn weekend allemaal en geniet van de zon!

Jur

2 opmerkingen:

Unknown zei

goeiedag... fijn weer iets van je te lezen... en puk en pelle zijn bij onze kids ook altijd in de smaak gevallen..ha ha.

doei,
Mo

Nico faaij zei

Hoi Jur,
Fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad en even bijgetankt hebben. Ik wens j(ulli)e zeer veel sterkte bij je moeilijke beslissing die je nu moet gaan nemen. Niemand weet op dit moment wat de goede keuze daarin is dus wat je ook kiest, het is goed als het goed bij jouw gevoel van dit moment past.
Heel veel sterkte,
Nico