zaterdag 6 juni 2009

En hola we zijn weer terug.

Dinsdag zijn we naar Beekse Bergen geweest en hebben we een paar dagen gelogeerd in een Jungalow (de zebraversie) Leuk park, we hadden een paar dagen heerlijk zonnig weer en een paar dagen koud en grijs weer. We hebben veel in de speeltuinen rondgehangen en zijn twee keer naar het dierenpark geweest, dat was weer erg leuk! Zoals gebruikelijk was alles weer tot in de puntjes geregeld door Betty, het avondeten zat er bij in, de afwas beperkte zich tot kopjes en mokken, verder niet :-)

In het dierenpark zijn we met de safari-bus geweest en de boot. En daarna elke avond lekker eten, alhoewel er bij Nick niet veel in ging, achteraf leken dat voortekenen te zijn van waterpokken, die zich de laatste dag van de vakantie al een beetje manifesteerde. We zijn dus donderdagavond direct al naar huis gegaan in plaats van vrijdag, maar goed ook......slapen kan ik beter thuis in m'n eigen bed. Nick heeft flink liggen spoken die nacht, dus het was maar goed dat we thuis waren.
We hadden een zalfje van VSM of zo, dat hielp ietsjes, maar waar de huisarts mee aan kwam zetten werkt pas ECHT, dus inmiddels begint meneer er al wat beter uit te zien.

Gisteren ben ik nog naar de zaak geweest voor het afscheid van de chief Hans Koning, er was een melig filmpje in elkaar gezet met in de hoofdrol Hans vertolkt door Herman; roeping gemist!

Enfin, het was weer een leuke week, afgezien van die pokken :-)

Tot snel!

Jur

1 opmerking:

Unknown zei

he he he.. beekse bergen.. yep erg leuk voor kinderen.. waterpokken wat minder, maar hoort er allemaal bij...
fijn je weer te lezen..

doei mo