maandag 20 oktober 2008

Maandagochtend 20 oktober 2008

Goedemorgen allemaal!

Het is zover, we gaan naar Rotterdam om een start te maken! We hebben in eerste instantie een gesprek met de radiotherapeut/oncoloog (twee specialisaties ineen) dat scheelt weer één, daarna zullen we eens zien. Ik verwacht deze week vooral veel voorbereidend werk te doen (masker maken, nog meer gesprekken etc. etc.) om vervolgens volgende week ECHT van start te gaan; 't zal al met al pittig worden!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog redelijk gesloopt ben van de laatste epileptische aanvallen, bij de eerste keer heb ik vrij lang in het ziekenhuis gelegen, al dan niet buiten bewustzijn en in ruste dus, nu was ik na twee dagen al weer redelijk boven Jan, dat voel en merk ik wel (eerder moeten rusten na korte inspanningen.) Dus deze week ook maar weer veel rusten, veel vitaminen en voorbereiden op wat komen gaat!

Verder wil ik graag iedereen bedanken voor alles wat jullie voor ons doen, het is niet in woorden te omschrijven!

Fijne dag allemaal en tot snel! Als je je nog niet als sponsor voor de walk4brains hebt opgegeven of meeloopt, doe het alsjebelieft; het is voor een zeer goede zaak! Mocht het je tegenstaan of ben je niet zo'n lopert: geef dan voor de stichting http://www.stophersentumoren.nl/

Ik blijf erbij dat zo'n stichting nooit zou moeten hoeven bestaan (krom nederlands, maar je snapt 'm wel), maar het feit is er nou eenmaal. Doe eens een rondje bij vrienden of kenissen of een vereniging waar je lid van bent. Elke euro is er één, verkoop anders je boot of de boot van je buurman :-)



Jur

4 opmerkingen:

Unknown zei

goedemorgen!

Succes vandaag!

Mo

Rik Bikker zei

Sterkte, Jurrie!

ps: na overleg met mijn vrouw wordt het tóch de boot van de buren...

Willy zei

Mogge Jur!

Goed weer wat van je te lezen! Super dat jullie het fijn hebben gehad saampjes. Genieten van alle goeie dingen, maar ondertussen maalt het wel door tussen je oren... Het zal vast prettig zijn geweest om op deze manier je in alle rust te kunnen voorbereiden op een volgend stapje in het behandelplan. Het was vanmorgen duidelijk uit je verhaal op te maken dat je met een rechte rug, borst vooruit en je hoofd omhoog deze fase tegemoet gaat. En dat is supergoed van je!!!

Ik baal ontzettend dat ik op 1 november verhinderd ben. Want dit zou voor mij als vierdaagsewandelaar (leuk scrable-woord of galgje ;-))natuurlijk weer een leuk activiteitje zijn. Daarom hebben we het maar 'afgekocht' om zo toch het gevoel te krijger een soort van bijdrage te hebben geleverd... Wie weet kan er nog eens een andere ludieke aktie op touw gezet worden.
Misschien iets met boten? Ik heb eens goed in de buurt gekeken, maar al die buurtjes hier hebben helemaal geen boot!!!??! Misschien kan ik ergens nog een leuk oltimertje in de straat vinden ofzo die we kunnen verpatsen...

Ik zie dat mijn verhaal weer langer wordt dan ik van plan was, maar soms lijkt het of ik mijn vingers niet geheel onder controle kan houden. Dat komt ook regelmatig voor met de dropdoos. Kan heel lastig zijn.

Naja, voor vandaag weer heel veel succes gewenst. We zijn heel benieuwd wat er nu daadwerkelijk gebeurd vandaag en wat het plan is voor de komende dagen...
Toi toi toi!!!

Dikke kus, ook voor Betty en Nick vanuit Bodegraven (we gaan nl as zaterdag pas definitief over).

Carla Yvonne Noomen zei

hoi Jurrie,
Een beetje dubbel gevoel tijdens zo'n weekendje weg in jullie situatie kan ik me goed voorstellen.
Wat Betty meemaakt tijdens zo'n insult lijkt me vreselijk.
Een heleboel mensen zouden daarvan in paniek raken maar daar is geen tijd voor je moet handelen.
De spanning komt er dus later uit vooral tijdens zo'n weekend.
Ik hoop dat jullie een goed en verhelderend gesprek hebben, en dat jullie iemand krijgen als coach zodat er iemand bereikbaar is als jullie vragen hebben.
Wij hebben het weekend voornamelijk onderdeks doorgebracht met onze "elektricien" de installatie is aanzienlijk verbeterd.

sterkte voor jullie beiden,

Carla en Aad